© Knijnenburg Producties 2012

Wie zijn wij?

Katja van der Klaauw

Master Manueeltherapeut

Afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie in Den Haag (1987). Manueel­thera­peut afgestudeerd aan de Manuele Therapie opleiding in Utrecht (1991). Master of Health behaald aan de Hoge School Rotterdam (2012) met als specialisatie nek­klach­ten, hoofdpijn en duizeligheid en BPPD. Werk­plek­adviseur, Blue Sky Ergonomics (2015). Blessurepreventie en behandeling specifiek voor de sporten tennis, golf en zwemmen. Tevens Locatie Coördinator van het samenwerkingsverband GEZond Voorschoten.

Hedwig de Jong – van de Vijfeijken

Master Manueeltherapeut

Als fysiotherapeute afgestudeerd in 1990 aan de Hogeschool Eindhoven In 1995 afgestudeerd als manueel therapeute aan de SOMT te Amersfoort Master of Health behaald aan de Hoge School Rotterdam (2012) met als specialisatie nekklachten, hoofdpijn en duizeligheid. Werkplekadviseur, Blue Sky Ergonomics (2015). Ruime ervaring in het behandelen van mensen met BPPD (goedaardige duizeligheid waarbij de oorzaak in het evenwichtsorgaan gelegen is).

Denise de Braal

Master Manueeltherapeut

Afgestudeerd als fysiotherapeut aan THIM Hogeschool voor fysiotherapie te Nieuwegein, versneld in 3 jaar (2015). Master manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort (2018). Specialisaties: COPD, medical & sporttaping, blessurepreventie. Affiniteit: nek & hoofd­pijn­gerelateerde klachten, patellofemoraal pijnsyndroom (a-specifieke knieklachten), sport­gerelateerde klachten & ketenproblematiek.

Patrick Havik

Fysiotherapeut

Afgestudeerd al fysiotherapeut aan de Leidse Hogeschool 2009. Specifieke cursussen voor het oefenen met ouderen, doelgroep 70 +. Specialisatie geïntegreerde zorgbehandeling voor mensen met diabetes type 2. Gespecialiseerd in revalidatieprogramma`s na operaties aan heup, knie en enkel. Tevens werkzaam bij de Scheveningse Voetbalvereniging als fysiotherapeut van het tweede elftal.

Charlotte Koree

Medisch pedicure

Afgestudeerd aan de scholengemeenschap Emilia Knappert te leiden, Middelbare dienstverlening – en gezondheidsonderwijs, gediplomeerd schoonheids­specialiste en pedicure (1992). Specialisatie diabetische - en reumatische voet gevolgd aan School4us in Woerden (2011).

Francis van der Wiel-Tempels

Master Geriatrie fysiotherapeut

Afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Leidse Hogeschool (2012). Opleiding tot arbeidsfysiotherapeute afgerond bij Fysergo (2015). Master geriatrie behaald aan de Hogeschool Utrecht (2018). Specialisaties: COPD, Parkinson, kwetsbare ouderen en valpreventie.

Bignummer: 29915363504